HOE HET WERKT

 

Kunnen de speurtochten overal gehouden worden?

De tochten zitten zo in elkaar dat deze in elke buurt te houden moeten zijn. Dus of je nu in een woonwijk bent of in een park, of het regent of dat het prachtig weer is, de tocht is zo universeel dat deze steeds gehouden kan worden.

 

Wat moet ik zelf nog doen aan voorbereiding?

De tochten voor 4-6 jaar en 7-9 jaar bevatten uitnodigingen, opdrachtkaarten, richtingaanwijzers, nummerborden en certificaten. Het heeft de voorkeur om de pijlen en nummerborden op een stuk karton te plakken. Dat vergemakkelijkt het uitzetten van de speurtocht.

 

Wat moet er concreet nog gebeuren voor een tocht (voor 4-6 jaar of 7-9 jaar) gehouden kan worden?

- Eerst alle kaartjes uitknippen en mogelijk verstevigen

- Lees de opdrachten door alsmede de begeleiderstips

- Dan de materialen voor enkele opdrachten preparen (op de kaartjes staat wat er nodig is)

- Ten slotte de pijlen en nummerbordjes ophangen

- De uitnodiging en het certificaat kunnen voorafgaand aan respectievelijk na afloop van de speurtocht worden gebruikt

 

De speurtochten voor 10-12 jaar zitten iets anders in elkaar. Daar ligt de nadruk meer op het speurwerk. Het zijn dan ook geen traditionele looptochten met pijlen. Het zijn meer detectives en quizzen. De pijlen en de nummerbordjes ontbreken dan ook. Daar zijn echter interactieve elementen zoals mp3's en youtube-filmpjes voor in de plaats gekomen. Voor deze speurtochten is dan ook een internettoegang van belang.

 

Hoe worden de speurtochten aangeboden?

De speurtochten worden aangeboden in de vorm van een download. Deze download bestaat uit een zip-file waarin de eigenlijke pdf zit. Er is gekozen om de pdf in een zipfile aan te bieden, omdat het bestand anders te groot zou zijn voor een soepele download vanaf deze site.

 

Waarom laten jullie de betaling verlopen via PayPro?

PayPro is een extern betaalsysteem, waar betaald kan worden via iDEAL of via Paypal. Wij hebben hier voor gekozen, omdat als we zelf een volledige webshop met iDEAL-faciliteit in deze website zouden implementeren, dat hoge door te belasten kosten zou opleveren. Dan zouden de prijzen van de speurtochten simpelweg te hoog worden. En op deze manier kunnen we het betaalbaar houden voor de klant.

 

De kleine lettertjes

De downloads zijn bedoeld voor eigen gebruik. Het auteursrecht van elke speurtocht, inclusief de illustraties, ligt te allen tijde bij Over de drempel - handelend onder de naam Feestkist Amsterdam, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 56766416. Vermenigvuldiging, anders dan voor eigen gebruik, is nadrukkelijk verboden. Doorverkoop aan derden is niet toegestaan. Schade of letsel die bij de uitvoering van de speurtochten wordt veroorzaakt respectievelijk opgelopen, valt niet onder de verantwoordelijkheid van Over de drempel. Ergens ontevreden over of tips? Vertel het ons via ikwileen@feestkistamsterdam.nl Ben je helemaal tevreden? Vertel het anderen of zet iets leuks op onze facebookpagina: www.facebook.com/Feestkist.Amsterdam

 

 

vind ons ook op Facebook