Welkom bij Feestkist Amsterdam

Er is er een jarig, hoera! Wij verhuren feestkisten voor een volledig verzorgd kinderfeest. In elke verjaardagskist zit werkelijk alles voor een geslaagd partijtje: van kostumering tot spellen, van schminkset tot themadecoratie, van bijpassende borden en bestek tot slinger. En elke kist is voorzien van een duidelijke handleiding hoe met al die materialen een knalfeest kan worden gehouden. Papa en mama hoeven alleen nog zelf te zorgen voor eten, drinken en uitdeelcadeaus.

 

Er zijn vijf soorten themakisten: jungle, circus, prinsessenpiraten en western. Elk kind tussen 4 en 9 jaar zal een passende themakist kunnen vinden. Dus indianen, acrobaten, prinsessen, cowboys, clowns, olifanten, piraatjes, leeuwen en alle andere kleine feestgangers opgelet: Bekijk snel de feestkisten, want de voorpret op jouw geslaagde kinderfeestje begint hier bij Feestkist Amsterdam.

 

NIEUW: Feestkist Amsterdam verhuurt niet alleen themakisten, wij verkopen ook speurtochten voor een avontuurlijk kinderfeest. Meer weten? Ga naar de afdeling speurtochten.

vind ons ook op Facebook